Podzim na talíři. Pečenou dýni nakládáme v čerstvé pomerančové šťávě, mrkev ve sladkokyselém nálevu, pak přidáme pyré z uzených jablek. Kuřecí prsa opečeme a na závěr...
Čočku na kyselo znají všichni. My ji ale děláme trochu jinak. Vaříme ji v páře s veganským pyré z dušené mrkve, zavařeným rakytníkem a plody medvědího česneku.
Jídlo, které vás vrátí do dětství. Kuřecí prso připravujeme metodou sous-vide a opékáme na přepuštěném másle. Omáčku na paprice vaříme z pečených kuřecích křídel a podáváme...
Kachní stehno pomalu pečeme v kachním sádle s naším červeným zelím a podáváme s houskovým knedlíkem a silnou šťávou z kachních kostí. Taky vám to zní jako pohádka?
Ochutnejte náš signature dish. Tatarák připravujeme z hovězího zadního masa, které nám dodává Amaso. Kromě vlastní pikantní marinády přidáváme nadrobno nasekané žampiony,...
Výborné jídlo, které promění ve svátek i obyčejný den. Smažený řízek z telecí kýty servírujeme s naším tradičním bramborovým salátem a brusinkovým džemem.
Koprovku buď nesnášíte, nebo milujete. Pokud to druhé, vyzkoušejte tu naši! Kyselíme ji kombuchou a podáváme k ní náš houskový knedlík a pomalu pečený hovězí krk v přepuštěném...
Pecka pro milovníky lanýžů. Do bulky z naší pekárny přijde mleté hovězí z Amasa, sýr Gruyére, listový salát, lanýžová majonéza a strouhaný černý lanýž. K tomu podáváme hranolky...
Někdy to chce něco sladkého. Knedlíky děláme z tvarohového těsta a plníme sezonním ovocem. Na ně patří už jen strouhaný tvaroh od pana Kolmana z farmy krasolesí, mák, cukr...
Pozvěte na oběd někoho, kdo to v životě neměl tak jednoduché. Poukázky putují do neziskovek, které pomáhají lidem bez domova, matkám samoživitelkám a seniorům.