Hlavní jídla

14 položek celkem
TES 6728
218 Kč

Sezona chřestu je tady! Zelený chřest jsme doplnili jablky odrůdy Golden, které vakuujeme v limetové šťávě, kůře a kardamomu, čerstvými kedlubnami a ředkvičkami. Salát jsme...

801
TES 6746
268 Kč

Oblíbený jarní salát. Čerstvý sýr z farmy Krasolesí se snoubí s našimi polusušenými rajčaty se semínky fenyklu a pomerančovou kůrou. Jako dresink jsme použili majonézu s...

804
TES 0173
198 Kč

Naše tvarohové noky z lisovaného tvarohu z farmy Krasolesí podáváme s praženým mákem v omáčce ze zakysané smetany, grilovaným salátem little gem s limetovou kůrou, šťávou a...

816
TES 8725
185 Kč

Milujete koprovku? Vyzkoušejte tu naši! Kyselíme ji kombuchou a podáváme s vařeným bramborem a vejcem. Náš sommeliér k tomuto jídlu doporučuje bílé víno Sauvignon blanc...

393
TES 6747
268 Kč

Ze čtvrky kuřete jsme udělali roládu a servírujeme ji s tarhoňou s hráškovým pyré, do kterého přidáváme náš legendární slepičí vývar a černý česnek. Další svěží jídlo z...

810
TES 5805
278 Kč

Řízek z kuřecích prsou servírujeme s naším tradičním bramborovým salátem a brusinkovým džemem. Náš sommeliér k tomuto jídlu doporučuje bílé víno Grüner Veltliner,...

94
TES 8291
528 Kč

Jehněčí kolena na 24 hodin marinujeme v kefíru s fenyklem a madagaskarským pepřem. Poté je dalších 24 hodin vaříme s máslem na 70 °C technikou sous vide....

729
TES 4816
358 Kč

Burger z farmářského jehněčího masa, naší jemně pikantní harissou z paprik a feferonek, opečeným sýrem halloumi a naší šafránovou majonézou. K tomu nechybí naše hranolky.

795
TES 5628
478 Kč

Ochutnejte náš signature dish. Tatarák připravujeme z hovězího zadního masa, které nám dodává Amaso. Kromě vlastní pikantní marinády přidáváme nadrobno nasekané žampiony,...

255
TES 5809
498 Kč

Výborné jídlo, které promění ve svátek i obyčejný den. Smažený řízek z telecí kýty servírujeme s naším tradičním bramborovým salátem a brusinkovým džemem. Náš...

103
TES 8733
278 Kč

Milujete Koprovku? Vyzkoušejte tu naši! Kyselíme ji kombuchou a podáváme k ní náš houskový knedlík a pomalu pečený hovězí krk v přepuštěném másle. Náš sommeliér k tomuto jídlu...

396
TES 6910
398 Kč

Pecka pro milovníky lanýžů. Do bulky z naší pekárny přijde mleté hovězí z Amasa, sýr Gruyére, listový salát, lanýžová majonéza a strouhaný černý lanýž. K tomu podáváme hranolky...

297
TES 7790
258 Kč

Někdy to chce něco sladkého. Knedlíky děláme z tvarohového těsta a plníme ovocem. Na ně patří už jen strouhaný tvaroh od pana Kolmana z farmy krasolesí, cukr a máslo – a...

106
TES 8323
298 Kč
834