Chcete odměnit sebe nebo blízké malou sladkostí? Sáhněte po krabičce se třemi skvosty z cukrárny Myšák: pistáciový nugát s bílou čokoládou, lískooříškový nugát s mléčnou...
Lískové oříšky v karamelu – zní to jednoduše, ale právě ty nejjednodušší bývají nejlepší. Griliáš totiž pozvedne jakýkoli zmrzlinový pohár nebo dezert. Ale mlsat se dá...
Lahodný krém, ve kterém se snoubí chuť voňavých lískových oříšků Piemonte se sladkou čokoládou. Jakmile ochutnáte první lžičku, nebudete moci přestat.
190g
Jemný mandlový krém, kterým doladíte dezert k dokonalosti nebo ho můžete ujídat přímo ze skleničky. Sicilské mandle z Avoly mají tak lahodně sladkou chuť, že určitě nezůstanete...
Pistáciové máslo se skvěle hodí na přípravu domácí zmrzliny nebo dezertů. Neobsahuje nic než pečlivě vybrané pistácie ze sicilské oblasti Bronte, které mu dodávají výraznou...
Likér plný karamelu, griliáše z piemontských lískových oříšků, fermentované madagaskarské vanilky a kávy, kterou speciálně pro Myšáka i Café Savoy praží v @nordbeans
0,5l...
Likér plný karamelu, griliáše z piemontských lískových oříšků, fermentované madagaskarské vanilky a kávy, kterou speciálně pro Myšáka praží v @nordbeans
0,5l nebo 0,2l...