Stálice našeho menu, na kterou si hosté chodí už od brzkého rána. Jeho výroba trvá několik dní – těsto nejprve kyne, poté se prokládá máslem a ručně roluje. Po upečení mají...
Croissantové těsto známé jako danish pastry. Je plněné meruňkami, které byly naložené v sirupu s vanilkovým luskem. Pečivo nakonec potíráme glazurou z naší meruňkové...
Oblíbený závin vyrábíme z listového těsta, jablek z odrůdy Lingol, rozinek v rumu a ořechů v karamelu. Dochucujeme třtinovým cukrem a skořicí. Taky vám to zní...
Každý den pečeme jinou bábovku a troufáme si tvrdit, že je jako od babičky. Vybírejte mezi vláčnou mramorovou, citronovou, arašídovou, čokoládovou s vlašskými ořechy, kávovou a...
142
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.