Pečivo

11 položek celkem
TES 5677
78 Kč

Kombinace chlebové, bio pšeničné mouky a žitného kvasu dává našemu chlebu Savoy jedinečný charakter, který si naši hosté rychle oblíbili a dnes se pro něj stále vrací.

46
TES 5684
55 Kč

Francouzskou bagetu pečeme z pšeničné mouky a bílého kvasu. S čím ji máte nejraději?

226
TES 5674
95 Kč

Žitný chléb má nižší glykemický index, je dobře stravitelný a obsahuje víc vitamínů, minerálů i vlákniny než klasický pšeničný. V tom našem navíc najdete slunečnicová semínka.

154
TES 5692
35 Kč

Pro milovníky sladkého pečiva pečeme vláčné máslové loupáky, tedy kynuté těsto s vanilkovým cukrem a máslem posypané mandlovými plátky. Namažete si ho máslem a marmeládou...

220
TES 5701
48 Kč

Stálice našeho menu, na kterou si hosté chodí už od brzkého rána. Jeho výroba trvá několik dní – těsto nejprve kyne, poté se prokládá máslem a ručně roluje. Po upečení mají...

49
TES 3262
75 Kč

Prý už se croissant nedá vylepšit… Ale dá! Tento plníme mandlovým krémem a sypeme mandlovými plátky. Dokonalost sama.

127
TES 2613
75 Kč

Francouzská klasika z plundrového těsta plněná belgickou čokoládou Callebaut. Taky už se vidíte, jak si ji v klidu vychutnáváte s hrnkem něčeho dobrého?

130
TES 8168
78 Kč

Croissantové těsto známé jako danish pastry. Je plněné meruňkami, které byly naložené v sirupu s vanilkovým luskem. Pečivo nakonec potíráme glazurou z naší meruňkové...

633
TES 4930
65 Kč

Dokonalá kombinace kynutého těsta, borůvek, tvarohu z Krasolesí a máslové drobenky. Schováte si ho na snídani nebo ho slupnete hned?

516
TES 7080
75 Kč

Oblíbený závin vyrábíme z listového těsta, jablek z odrůdy Lingol, rozinek v rumu a ořechů v karamelu. Dochucujeme třtinovým cukrem a skořicí. Taky vám to zní...

124
TES 5618
55 Kč

Košíček z listového těsta původem z Portugalska. Plníme ho vanilkovým krémem a košíčky pečeme tak dlouho, dokud se nahoře neudělá karamelová krusta. Po upečení je...

591